Skip directly to content

Veel gestelde vragen

Q

Kunnen de allerkleinsten zich bezig houden?

Uiteraard. Er is een omheining rond heel het domein.

Steeds onder verantwoordelijkheid van de personen die hen begeleiden, kunnen de allerkleinsten terecht in een speeltuin met leuke speeltuigen;

Wanneer er geen beachvolley is, mogen zij ook spelen op het beachvolleyterrein, eigenlijk een héél grote zandbak.

 

Q

Is er opvang vóór en na jeugdtraining

Er is geen specifieke opvang voorzien.

Ons domein is wel volledig afgesloten met een omheining.

Onze jeugdleden  kunnen in ons clubhuis vertoeven, tot ze opgehaald worden.

Q

Is men als sportbeoefenaar verzekerd, en op welke wijze

Elk lid waarvan het lidgeld is voldaan, is verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen bij één van de verbonden waar Cantincrode bij aangesloten is (verschilt per sport)

Q

Hoe Cantincrode veilig per fiets bereiken

-Komende van Borsbeek : neem in de De Robianostraat de route naar fietsknooppunt 5, rij langs het fort van Borsbeek en de ijsroomboerderij, aan de rechterkant ligt Cantincrode.

-Komende van Boechout/ Mortsel, wijk Savelkoul : rij de Pater Renaat De Vosstraat helemaal ten einde, ga door het fietstunneltje en sla onmiddellijk linksaf. Via een autovrije weg bereik je Cantincrode.

-Komende van Mortsel, Centrum en wijk Dieseghem : rij de Dieseghemlei helemaal ten einde, ga door het fietstunneltje en sla onmiddellijk rechtsaf. Volg het fietspaadje naast de spoorweg, daarna naast het kerkhof. Je komt uit op de Krijgsbaan. Steek deze NIET over, maar rij naar links, naar beneden, en sla beneden opnieuw links af. Ga door de tunnel onder de Krijgsbaan (opgepast hier voor tegenliggers); na deze tunnel kom je aan Cantincrode.

-Komende van Berchem : rij op het einde van de Diksmuidelaan verder tussen de gebouwen van de luchthaven en de spoorweg. Deze weg is op het einde wel in vrij slechte staat. Je rijdt voorbij baseballvelden op je linkerkant, rij verder door het tunneltje onder de Krijgsbaan vóór je. Opgelet voor tegenliggers. na deze tunnel kom je op Cantincrode.

Q

Is er catering

Zaterdag en zondag worden broodjes, hotdogs, croques en andere hapjes aangeboden aan democratische prijzen

Q

kan er gemakkelijk geparkeerd worden

Rond Cantincrode zijn er parkeerplaatsen voor meer dan 100 auto's.

Parkeren is dus geen probleem.