Skip directly to content

Hoe Cantincrode veilig per fiets bereiken

-Komende van Borsbeek : neem in de De Robianostraat de route naar fietsknooppunt 5, rij langs het fort van Borsbeek en de ijsroomboerderij, aan de rechterkant ligt Cantincrode.

-Komende van Boechout/ Mortsel, wijk Savelkoul : rij de Pater Renaat De Vosstraat helemaal ten einde, ga door het fietstunneltje en sla onmiddellijk linksaf. Via een autovrije weg bereik je Cantincrode.

-Komende van Mortsel, Centrum en wijk Dieseghem : rij de Dieseghemlei helemaal ten einde, ga door het fietstunneltje en sla onmiddellijk rechtsaf. Volg het fietspaadje naast de spoorweg, daarna naast het kerkhof. Je komt uit op de Krijgsbaan. Steek deze NIET over, maar rij naar links, naar beneden, en sla beneden opnieuw links af. Ga door de tunnel onder de Krijgsbaan (opgepast hier voor tegenliggers); na deze tunnel kom je aan Cantincrode.

-Komende van Berchem : rij op het einde van de Diksmuidelaan verder tussen de gebouwen van de luchthaven en de spoorweg. Deze weg is op het einde wel in vrij slechte staat. Je rijdt voorbij baseballvelden op je linkerkant, rij verder door het tunneltje onder de Krijgsbaan vóór je. Opgelet voor tegenliggers. na deze tunnel kom je op Cantincrode.