Skip directly to content

UITRUSTINGEN & WAS

Heren trainers, begeleiders, voetballers...

De laatste tijd krijgen we redelijk wat klachten ivm het afleveren van de uitrustingen na de wedstrijden. 

Ik ga het jullie allemaal besparen wat er al verkeerd is gelopen maar ik kan jullie verzekeren dat het uitsorteren / binnen-buiten draaien van onze WAS een niet al te leuke bezigheid is voor de mensen, bedankt Diane & Mark & Co. die hier wekelijks voor zorgen. 

Ondertussen is het motto geworden: wie nie horen wil moet voelen.... broekjes en sokken moeten we zelf doen. De shirts die opgefrommeld , binnenste buiten gedraaid of niet correct in de zak zitten worden ook niet meer gewassen en komen vuil terug, en dat stinkt enorm na een week in de zak. 

Dus zorg ervoor dat na de wedstrijd alle vuile shirts worden gesorteerd en alles in de juiste wasrichting gedraaid is, de propere niet gebruikte uitrusting appart wordt gehouden in de plastiek zak.

Indien we allen hier aan meewerken zal de was terug met de glimlach worden gedaan. 

De was dient onmiddellijk na de wedstrijd in het sas in het chalet gezet te worden.Dus ten laatste op zaterdag of zondag 18u30 Hr. Indien dit niet kan en/of tijdens weekmatchen moet de was

afgeleverd worden bij Marc & Diane. 

Nog een tip: als je van een uitwedstrijd komt en langs Diane & Mark kan passeren in de Edmond Thieffrylaan 4 te Mortsel geef ze dan een belletje.

Adres: 

Edmond Thieffrylaan 4 - 2640 Mortsel

03 /449.19.40 of GSM 0484 429 159

Ze zullen die appreciëren.

Jan Gilias

Voorzitter Voetbal