Skip directly to content

Beach@Cantincrode

De idee voor een beachterrein ontsproot tijdens één van onze vergaderingen in 2005 toen wijlen Ludo Wouters voorzitter was van onze afdeling. We opperden dat onze volleyafdeling 'niet aanwezig was' op Cantincrode; onze leden trainen en spelen hun wedstrijden indoors en een sporthal waren en zijn we niet rijk op Cantincrode.

Met het plotse overlijden van onze voorzitter vonden we dat we het project moesten doordrijven; we zochten een verrijking voor onze afdeling maar ook voor Cantincrode in het algemeen. Na het overtuigen van alle bestuursleden van de VZW (waarvan sommigen niet onmiddellijk in het project geloofden), heel wat technische problemen en het afsluiten van het financiële plaatje zijn we met de werken van start gegaan in 2008.

Het beachterrein is voor ALLE leden van Cantincrode, niet-leden kunnen zich inschrijven voor het zomercriterium en/of het terrein huren aan de billijke prijs van 10 euro per uur. Hieronder vinden jullie onze activiteiten tijdens de zomermaanden. Vanaf september wordt het terrein gebruikt door onze doelmannen van de voetbalafdeling.

Een fotoreportage over aanleg van het beach terrein.

 

Beachcriterium

Beach Fun for Kids