Skip directly to content

Wedstrijdkalender

Uitslagen en klassement KWB/Falos

Hiervoor verwijzen we naar de website van "Falos - kwb in beweging". Klik op 'Volleybal' en dan 'Competitie Antwerpen' en kijk naar Competitie of Klassement 2016 -2017 (Zoek in 4e afdeling).

De kalender van onze Falosploeg kan je hier opvragen.

Kalender Sporta

 

 

Klassement Sporta

 

 

Kalender en klassement Sporta : hoe werkt het?

Wat je moet weten:

  • Heren spelen H4b
  • Dames in reeks D3b

Verder kan je de afdeling/reeks kiezen, alsook de club, de week en de ploeg(en).

  • Standaard staat de pagina ingesteld op een overzicht van de wedstrijden van Cantincrode.  Wil je de info over de wedstrijd van onze herenploeg in een bepaald weekend zien, selecteer dan H4b in combo 'Afdeling' en de week van je keuze (of Alle speeldagen).  Club en ploeg laat je ongemoeid staan. Klik dan op "Filter"
  • Wil je de jaarkalender van jouw team zien, selecteer dan de juiste afdeling, alle weken, Cantincrode als club en alle ploegen. Klik dan op "Filter".   Klaar is kees.

Als je klikt op het blauwe blokje met de " i " vooraan op de lijn van de wedstrijd, krijg je meer details te zien (zoals sporthal, ...). En uiteraard zijn er de uitslagen die automatisch aangevuld worden.

 

Voor het klassement: standaard wordt het kllassement van de afdeling Heren 1 (H1) getoond. Klik op de gewenste afdeling, om het klassement ervan te zien ( Cantincrode: Heren H4B dames D3B)

 

Veel plezier.